Õnne tänavaga Viisu küla hoolib kaunist ümbrusest

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukeskkonda väärtustaval Viisu külal on viis lastemänguväljakut, ühel neist on fotograafi palvel mängimas külavanem Aivar Tubli (vasakult), rahvamaja juhataja Marilin Jaanson ja raamatukogu juhataja Malle Maimann.
Elukeskkonda väärtustaval Viisu külal on viis lastemänguväljakut, ühel neist on fotograafi palvel mängimas külavanem Aivar Tubli (vasakult), rahvamaja juhataja Marilin Jaanson ja raamatukogu juhataja Malle Maimann. Foto: Kristo Kivisoo

Paidest viie kilomeetri kaugusele jääv Viisu küla peab sisust tähtsamaks välimust ja hoolib elukeskkonnast rohkem kui vajadusest arendada ettevõtlust. Nii saab küla peagi ettevõtte asemel hoopis Õnne 13 pargi.

Alates 2004. aastast Roosna-Alliku valla Viisu küla elu südameasjaks võtnud Aivar Tubli ütlebki, et peamiselt hoiavad nad silma peal ümbruse korrashoiul.

Sest see, millisena jäi küla maha pärast ühismajandite lagunemist, ei kannatanud kriitikat. «Meil oli siin üks prügimägi ja keda meil oli oodata, et tuleb siia meie järelt koristama, mitte kedagi. Nii lõimegi külaseltsi ja hakkasime ise koristama,» lausub ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles