Kesknädalal selguvad noortevaldkonna parimad

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorsootöö aasta tähe auhind
Noorsootöö aasta tähe auhind Foto: Dmitri Kotjuh

Kolmapäeval, 2. detsembril on Aruküla mõisas tunnustusüritus «Aasta tähed 2015», kus autasustatakse noortevaldkonna tublimaid.

Konkursile „Aasta tähed 2015“ esitati 23 kandidaati. Järvamaa noortekogu juhatuse esimehel Riin Luksil oli põhjust rõõmustada. “Hea meel on, et aasta noore tegija kategooriasse laekus nii palju kandidaate, mis näitab, et noori ja nende tegemisi märgatakse. Juba teist aastat jääb aga välja andmata noorte piduri tiitel, mis omakorda peegeldab olukorda, et noortega arvestatakse järjest rohkem ning olulisi möödaminekuid nende arvamusest pole olnud.“

Järvamaa noortekogu ootab kõiki nominentidele  ja noortevaldkonna arengule kaasaelajaid 2. detsembril Aruküla mõisasse, et üheskoos tunnustada säravamaid tegijaid ja sündmusi ning tähistada Järvamaa noortekogu 10. tegevusaasta täitumist. Osalemisest tuleb teada anda aadressil riin@paideank.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles