Töötubades õpetatav on jõukohane kõigile

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Homme tegutseb  Türi ühisgümnaasiumis üheksa õpituba, kuhu on veel vabu kohti, eriti oodatakse huvilisi lukuprossi ja graafilist jõulukaarti valmistama.

Türi ühisgümnaasium ootab homme kella 18st kõiki töötubades isetegemisrõõmust osa saama. Valida on  helkurite, henna, pabermassi ja graafilise jõulukaardi, vilditud lukuprossi, jõulumaiuste ja küünalde valmistamise ning ingli viltimise ja patside punumise vahel.

Kooli huvijuht Ene Hunt sõnas, et rohkem on teada antud tulekust henna ja helkurite töötoasse. Kõige vähem on seni huvi tuntud vilditud lukuprossi ja graafilise jõulukaardi vastu. «Töötubades pakutav on kõik õpitav ja tasub tulles anda endale uue kogemise võimalus ning avastada oma võimeid,» soovitas Hunt. «Ka kõige keerulisemalt kõlavas töötoas saavad kõik hästi hakkama ja juhendajad kindlustavad asja õnnestumise ning rõõmu ise tehtust, hästi tehtust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles