Jõuludele vastu

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo

Ongi jälle käes. Advendiaeg. Piparkoogitainas ja kuusekaunistused on kaupluste lettidel ja riiulitel ilutsenud juba oktoobri keskpaigast, aga selle päris õige jõulukuutunde annab ikka homne esimene advent. Kes tähistab seda pere keskel kodus, kes seab sammud linna või vallakeskusse, et koos sõprade ja tuttavatega jõuluaja alguse üle rõõmustada.

Viimase nädala jooksul on nii maakonna- kui ka üle-eestiliste lehtede veergudel kõige rohkem tähelepanu pälvinud kuused. Mõni omavalitsus on toonud advendipuu naaberlinnast, teine leidnud hoopis naabervallast, kolmas ei pea kuuse soetamiseks üldse vaeva nägema, sest sobiv kandidaat kasvab püsivalt sobival kohal, jääb vaid selle ehtimise vaev.

Koduse kuusepuu toomiseks ja ehtimiseks on veel mõni hea nädal aega, seni rõõmustavadki järvalaste silma ja meelt avalikud jõulupuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles