Türilanna unistab koertega polaarretkest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilane Marianne Prohhorov kandideerib üliekstreemsele 300kilomeetrisele polaarretkele, kus liikuda tuleb just selliste kelgukoerte abi ja jõuga ning ööbida 30kraadises külmuses telgis või suisa lageda taeva all.
Türilane Marianne Prohhorov kandideerib üliekstreemsele 300kilomeetrisele polaarretkele, kus liikuda tuleb just selliste kelgukoerte abi ja jõuga ning ööbida 30kraadises külmuses telgis või suisa lageda taeva all. Foto: Kristo Kivisoo

Türil elav kaheaastase tütre ema Marianne Prohhorov kandideerib 300kilomeetrisele kelgukoertega polaarretkele arktilises tundras ja loodab võita Fjällräveni võistluse, et aprillis teele asuda.

Türil korteris elav Marianne Prohhorov (24) tunnistab, et kelgukoerte suhtes on ta täiesti kogenematu: pole kunagi koerarakendiga sõitnud ega kelgukoera omanud. Viimati oli tal oma koer lapsepõlves, kuid ta on   sellegipoolest polaarretkest täielikus vaimustuses.

Ees ootaksid üliekstreemsed olud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles