Õllekannukogu nõuab endale aina rohkem ruumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paidelane Hillar Kasemets alustas õllekannude ja -kappade kogumist kümme aastat tagasi ja nüüd on tal eriilmelisi õlleanumaid kogunenud juba peaaegu pool tuhat.
Paidelane Hillar Kasemets alustas õllekannude ja -kappade kogumist kümme aastat tagasi ja nüüd on tal eriilmelisi õlleanumaid kogunenud juba peaaegu pool tuhat. Foto: Kristo Kivisoo

Paides elav pensionär Hillar Kasemets vaimustus õllekannudest kümme aastat tagasi, nüüd on tal eriilmelisi õlleanumaid juba ligi 500 ja maja abihoonetes hakkab neile kitsaks jääma.

Esmalt juhatab Hillar Kasemets (67) meid õue peal asuvasse aita, mille ta on ehitanud oma kätega ja mis oli esialgu mõeldud vanaaegsete asjade hoidmiseks.

Nüüd on peaaegu 500 õllekannu ja -kappa surunud end ka aida riiulitele ning trügivad vanu vokke ja kaalupomme välja. Kanne on nii palju, et Kasemets polegi nendest kõigist õlut joonud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles