Sportima pääsuks peab ID-kaart ühes olema

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Papist kliendikaart on minevik ning E-Piima spordihalli või Paide ujulasse minnes tuleb ID-kaart kaasa võtta. Kuidas dokument lugejasse panna, näitab administraator Ene Taurus.
Papist kliendikaart on minevik ning E-Piima spordihalli või Paide ujulasse minnes tuleb ID-kaart kaasa võtta. Kuidas dokument lugejasse panna, näitab administraator Ene Taurus. Foto: Kristo Kivisoo

Paide ujulasse ja E-Piima spordihalli pääsuks pole enam tarvis papist kliendikaarti, ID-kaardist on küll. Esialgu on mõlemat spordirajatist haldav Paide spordi- ja tervisekeskus kuulnud klientidelt uudse süsteemi eest kiidusõnu.

Paidelane Mari on ID-kaardiga ühendanud oma spordihalli kuukaardi. «Ujulas käisin viimati siis, kui uut süsteemi veel polnud,» täpsustas ta.

ID-kaardipõhist süsteemi peab naine mugavaks ja vormistamisel mingeid tõrkeid ei tekkinud. See, et elektrooniline süsteem tema käigud salvestab, teda ei häiri. «Mis mul sellest. Pole häbiasi oma tervise ja keha eest hoolitseda,» sõnas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles