Seltsid tunnevad liikmete vananemisest rõõmu

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa puuetega inimeste koja juhataja Ülo Paas lubab, et laupäevasel aastapäevapuhusel kokkusaamisel tööjutte ei aeta, nendeks on oma aeg ja Paides Lai 33 majas asuv töölaud.
Järvamaa puuetega inimeste koja juhataja Ülo Paas lubab, et laupäevasel aastapäevapuhusel kokkusaamisel tööjutte ei aeta, nendeks on oma aeg ja Paides Lai 33 majas asuv töölaud. Foto: Kristo Kivisoo

Sel laupäeval tähistab Järvamaa puuetega inimeste koda 20. aastapäeva. Koja juhataja Ülo Paas rõõmustab, et seltsi liikmeskond kipub vananema, mis tähendab, et noored on tervemad.

Kui koda 1995. aasta augustis loodi, oli liikmeks kolm ühingut. «Liikmete arv ei olnud fikseeritud,» lisas Paas. Praegu on kojas 12 ühingut 901 liikmega.

Laupäeva keskpäevaks on lubanud Paide kultuurikeskusse tulla üle 200 inimese. «Umbes 150 tuleb Lääne-Virumaalt ja sadakond Järvamaalt,» täpsustas Paas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles