Järvalane kuulub õpilasesinduste juhtide hulka

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annela Tammiste
Annela Tammiste Foto: Erakogu

Paide gümnaasiumis kogunenud ligi 200 Eesti üld-, kutse- ja erihariduskoolide õpilasesindajat langetasid olulisi otsuseid ja arutasid haridusmaastikul toimuva üle.

Sündmust korraldas Eesti Õpilasesinduste Liit. Liidu juhatus sai sel Üldkoosolekul täienduse. Nimelt valiti teiseks juhatuse aseesimeheks 135 poolthäälega Järvamaalt pärit Annela Tammiste. „Mul on väga hea meel, et Õpilasliidu liikmeskoolide õpilased on usaldanud mind ning on andnud mulle võimaluse end tõestada läbi õpilaste esindamise ning nende eest seismise“, sõnas neiu. „Ma ei vea neid alt.“

Üldkoosolek on liidu kõrgeim otsustusorgan, mis kutsutakse korraliselt kokku kaks korda aastas. Vaieldamatut ühte Õpilasliidu tippsündmust tuli avama ja õpilasi tervitama haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi. Pärast ametliku osa lõppu toimus koos liikmeskoolide lippudega rongkäik läbi Paide linna.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles