Paide noor kiirmaletaja võitis meistrimedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karlis Seire (vasakul) ja Ülar Kõiva sättisid malendeid lauale ka eile Paide ühisgümnaasiumis  sariturniiri «Paide male» viiendaks ringiks.
Karlis Seire (vasakul) ja Ülar Kõiva sättisid malendeid lauale ka eile Paide ühisgümnaasiumis sariturniiri «Paide male» viiendaks ringiks. Foto: Andrus Eesmaa

Möödunud laupäeval esindasid Valgas olnud  Eesti maaspordi liidu Jõud kiirmale-meistrivõistlustel Järvamaad Paide õpilased, kes võitsid ühe medali.

Järva noorte maleklubi esindaja Toomas Mihkelev andis teada, et Valgas olnud kiirmale-meistrivõistlustel osales kahel noorteturniiril kokku 59 õpilast ja mängiti seitse vooru.

Mihkelev sõnas, et vanema vanuserühma seitsme osaleja seas piirdus Kristofer Nilp seekord nelja punkti ja viienda kohaga. «Keskmises vanuserühmas hiilgas Shrek Tankler, tulles viie punktiga seitsmest maaspordiliidu Jõu meistriks,» rõõmustas ta.

Samas vanuserühmas, kus oli 20 mängijat, oli nelja punktiga Raul Ruugla viies ja Henri Härma kuues.

Mihkevel ütles veel, et noorimas ja ühtlasi osavõturohkeimas vanuserühmas, kus 25 poissi ja viis tüdrukut,  oli Paide õpilaste parim tulemus Robin Randrüüdi seitsmes koht nelja ja poole punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles