Robotid seatakse võitluseks valmis

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar nädalat on veel aega, et Sandra Perillus (paremal), Sander Ollino, Maris Song ja Kristiina Muuga jõuaksid robotid võistluskorda timmida.
Paar nädalat on veel aega, et Sandra Perillus (paremal), Sander Ollino, Maris Song ja Kristiina Muuga jõuaksid robotid võistluskorda timmida. Foto: Dmitri Kotjuh

Väätsa põhikooli robootikaringi lapsed on Eesti suurimal tehnoloogiavõistlusel Robotex käinud ja oma silmaga näinud, et sinna mütsiga lööma ei minda. Siiski on nad veendunud, et kui võitu ei tulegi, siis osaleda kindlasti tasub. Kasvõi kogemuse pärast.

Robootikaringi juhendaja Urmas Mäenurm ütles, et mõte sel aastal Robotexil  kaasa lüüa sündis üsna kohe pärast seda, kui nad eelmisel korral seda uudistamas käisid.

Peale korra nädala koos käivale ringile, kus lapsed tehnikamaailma saladustesse süvenevad nii roboteid ehitades kui ka neid liikuma pannes on nad vahepeal võistelnud Võrus ja käinud koolitustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles