Sädeinimese elus algas kui uus ajastu

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta sädeinimeseks nimetatud Imavere valla Hermanni küla eestvedaja Malle Siilak tunnistab, et aasta suurim sündmus on talle siiski kodumajja valminud uus pliit, mille tarvis rahakogumine pani hoopis  kokkuhoidlikult ja kodulembeselt elama.
Aasta sädeinimeseks nimetatud Imavere valla Hermanni küla eestvedaja Malle Siilak tunnistab, et aasta suurim sündmus on talle siiski kodumajja valminud uus pliit, mille tarvis rahakogumine pani hoopis kokkuhoidlikult ja kodulembeselt elama. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Aasta sädeinimese tiitliga pärjatud Malle Siilakut rõõmustab tiitlist rohkem kodule saadud uue pliidi ja auto üle ning lubab pühenduda nüüd külaelule veelgi hoogsamalt.

Kodukant Järvamaa kuulutas juhatuse otsusega aasta sädeinimeseks Imavere valla Hermanni küla eestvedaja Malle Siilaku.

Siilak hõiskas uudist kuuldes, et just nüüd siis, kui tal on pere tegemisteks tulnud külaelule lõivu maksta. «Pliit vajas juba ammu väljavahetamist ja nüüd mul on väikese aknaga köögis hele pliit,» selgitas ta. «Aasta sai raha kogutud, kokkuhoidlikult ja kodulembeselt elatud. Vähestel välisüritustelgi käidud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles