Teetööd toovad uue ringristmiku

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti hinnangul on Paides Maksimarketi juures liigelda turvalisem, kui praegust ristmikku asendab ringristmik. Kava järgi valmib teelõik koos uue ringristmikuga järgmisel sügisel.
Maanteeameti hinnangul on Paides Maksimarketi juures liigelda turvalisem, kui praegust ristmikku asendab ringristmik. Kava järgi valmib teelõik koos uue ringristmikuga järgmisel sügisel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tuleval kevadel algavad teetööd tähendavad seda, et autosõit Mäost Türile hakkab kulgema praegusest oluliselt paremat teed pidi, kuid Maksimarketi juures tuleb läbida uus ringristmik.

Neljapäevasel istungil oli suur osa Paide linnavolikogu liikmeist seda meelt, et järgmiseks sügiseks valmiv uus teelõik parandab linna üldmainet. Teeremonti Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee Reopalu–Mäo lõigul alustab maanteeamet praeguste kavade järgi kevadel.

Kui buumiajal tehtud prognoosid nägid ette täiesti uut neljarealist teed ja Maksimarketi juurde kahetasandilist ristmikku, siis praegu tähendavad umbes 3,8 miljonit maksvad teetööd maanteelõigu ümberehitust ning 3,2 kilomeetrit jalg- ja jalgrattateed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles