Päästjad püsivad kodukomando usku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehed, kes kord on Türi päästekomandosse tööle tulnud, jäävad üldjuhul ametisse aastateks. Neljapäev oli  Mait Kotsari (vasakult), Simo Nurga, Ivo Möldri ja Risto Heina tööpäev. Meeskonnavanem Ivo Mölder on päästevaldkonnas töötanud 26 aastat.
Mehed, kes kord on Türi päästekomandosse tööle tulnud, jäävad üldjuhul ametisse aastateks. Neljapäev oli Mait Kotsari (vasakult), Simo Nurga, Ivo Möldri ja Risto Heina tööpäev. Meeskonnavanem Ivo Mölder on päästevaldkonnas töötanud 26 aastat. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi päästeameti sees tuleb töökohamuutusi ette ja tänavu on Järvamaa päästekomandodest teistesse keskustesse liikunud kolm meest, on suurem osa päästjatest jäänud kodukomandode juurde.

Türi päästekomando meeskonnavanem Ivo Mölder on töötanud päästjana 26 aastat. Temast staažikamat annab piirkonna valveteenistujate seast otsida.

Tegelikult ei tasukski väga vaeva näha. Kõik, ka ülejäänud vanemad olijad, jäävad Möldrile paari aastaga alla. «Ega ma täpselt oskagi öelda, mis mind selle töö juures hoiab,» ütles ta. «Eks palju ole endas kinni. Ju ma pole seikleja tüüp, kes jookseb ühest töökohast teise. Mina leian Järvamaal endale tegevust, pere on siin, siin saan sporti teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles