«Musta alpinisti» võtetel tuli lahutada kaklevaid burjaate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva-Jaanist pärit Ugala Teatri näitleja Rait Õunapuu näitleb oma elu esimeses täispikas mängufilmis «Must alpinist».
Järva-Jaanist pärit Ugala Teatri näitleja Rait Õunapuu näitleb oma elu esimeses täispikas mängufilmis «Must alpinist». Foto: Erakogu

Järva-Jaanist pärit Ugala teatri näitleja Rait Õunapuu võttis teismelisena pähe, et temast võiks saada näitleja, nüüd mängib ta oma esimeses täispikas mängufilmis «Must alpinist».

«Musta alpinistiga» tehti algust kolm aastat tagasi. «Oli mingisugune casting ja saime ühes maakodus kokku, kus oli kolmepäevane laager. Iga rolli kohta oli kuni kolm inimest, kelle seast lõplik valik tehti,» meenutas  Rait Õunapuu (25). Temagi kandideeris ja sai rolli oma esimesse täispikka mängufilmi.

See on režissöör Urmas Eero Liivi enda lugu, mis tugineb tõsielule. Peategelast Eerot mängib Priit Pius. Õunapuu kehastada on kuuesest reisiseltskonnast Indrekut. «Indrek on kaaslane, kes oli sellistel matkadel varemgi käinud ja läks sinna lösutama, nalja- ja napsimees, kes liiga palju ei muretse ega vingu, tegutseb, kui vaja,» tutvustas Õunapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles