Vallitorni jõuluvana selgub nelja kandidaadi hulgast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobri lõpul kuulutas SA Ajakeskus Wittenstein, et punases kuues mees või naine, kes on valmis pool detsembrit Vallitornis jõuluvana mängima, võib arvestada neljakohalise palgatšekiga. Teisisõnu kuulutati välja konkurss jõuluvana leidmiseks.

Sihtasutuse Ajakeskus Wittenstein juhatuse liige Ants Hiiemaa ütles, et jõuluvana läheb tarvis 4. detsembrist 22. detsembrini iga päev kella 10st 18ni. «Tore oleks, kui ta mängiks mõnd pilli, oskaks laulda või teaks mõnd rahvalikku tantsu,» sõnas ta.

Hiiemaa lisas, et ajakeskus annab jõuluvanale kostüümi ja 400 eurot palka. Sissetulekut on võimalik suurendada, kui jõulutaat aitab pidada kaheksandal korrusel asuvat jõuluvana kohvikut, on valmis teemaprogrammide ajal mängima eri korrustel kõrtsmikku, koolipapat või hiietarka või jõuluvanana täiskasvanute piduõhtuid juhtima. «Kui inimene on valmis rohkem kaasa lööma, võib sissetulek olla isegi üle tuhande euro,» sõnas Hiiemaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles