Orienteerujad valisid parimaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moostes olnud Eesti orienteerumisliidu üldkogul valiti möödunud hooaja parimaid. Orienteerumisjooksus osutusid parimateks Evely Kaasiku JOKAst ja Timo Sild.

Selgus ka parima korraldusega võistlus, mis on Tartu OK Ilvese ja MTÜ MM2017 kahasse korraldatud Euromeeting Otepääl. Orienteerumisklubi JOKA president Paul Poopuu lisas, et omas võistlusklassis olid edetabeli tipus Markus Sulg ja Siiri Poopuu. «Meie klubile oli see väga hea aasta: neli liiget võistles Eesti koondises tiitlivõistlustel, Eesti meistrivõistlustelt võitsime täiskasvanute põhi­klassis 13 medalit, lisaks noorte ja veteranide medalid,» lausus ta. «Naised täitsid oma suure eesmärgi võita Eesti meistrimedal. See oli kuldne!»

Poopuu lisas, et orienteerumise elujõulisuse suhtes pole samuti midagi kurta. «Noortetöö käib Türil Kaarel Kallase eestvedamisel hooga ja poisid võitsid siin oma esimesed medalid,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles