Esiliigas lähevad vastamisi kodukonkurendid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel kohtusid Paides E-Piima spordihallis Eesti korvpalli-meistrivõistluste esiliigas Paide Viking Window ja Betoonimeister/Tskk/SK Nord, mängu võitis kohalik meeskond.

Mäng algas tasavägiselt. Külalised tabasid eksimatult kolme punkti joone tagant ja võitsid esimese veerandaja tulemusega 23 : 21.

Paide Viking Window treener Janno Viilup ütles, et teisel veerandil tasavägine mäng jätkus. «Olümpiavõitjast treener Tiit Soku juhendatud meeskond mängis väga hästi kaitses. Viikingeid pressiti poolelt väljakult ja see tõi neile edu. Pallikaotused, valesöödud andsid Betoonimeistrile lihtsaid punkte. Vastased läksid korra juhtima koguni 12 punktiga. Ometi suutis kohalik meeskond ennast veerandi lõpus koguda ja poolajaks oli vahe endiselt ainult kaks punkti. Poolaja võitis Betoonimeister 51 : 49,» lausus Viilup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles