Batuudihüppajad täidavad spordihalli kogu päevaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale.
Sport: Paide tüdruk Krete Kaasik harjutab trampoliini hüppeid Paide spordihoones. Ameerika Ühendriikides olnud MMil jäi Krete hooaja alguse kohta vähese harjutamise kiuste batuudihüpetes 33. ja topeltmini­trampoliinil 19. kohale. Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeval Paide E-Piima spordihallis olevatele teistele  Eesti karikavõistlusele batuudihüpetes on eelkirjapaneku põhjal tulemas üle saja sportlase.

Paide võimlemiskooli trampoliinihüpete treener Katrin Kaasik täpsustas, et karikavõistlustest peaks osa võtma vähemalt 70 ja kõige pisematele mõeldud konnahüpetest 40 last. «Paide võimlemiskooli lapsi on 24 ja konnahüppajaid  15,» lisas ta.

Kaasik sõnas veel, et see on ainuke võistlus aastas, kus on kavas miniklass. See tähendab, et võistelda saavad ka seitsme- kuni üheksaaastased poisid ja tüdrukud, kelle miinimumnõue on üks salto. 

Võistluspäev algab kell üheksa konnahüpetega ja peaks lõppema kl 20 autasustamisega. «Päev tuleb tõesti väga pikk ning hüppamas näeb erineva taseme ja oskusega noori ja lapsi,» ütles Kaasik.

Paide võimlemiskooli kasvandikest soovitas Katrin Kaasik silma peal hoida Kaspar Ivanovil ja Saara Martojal (miniklass), Liisi Sulbil (noorteklass) ja Krete Kaasikul (juuniorid). Nemad võiksid jõuda omas klassis esikolmikusse. 

Batuudivõimlemisega saab Eestis tegeleda Paides, Tartus, Tallinnas ja uue kohana Kanepis. Klubisid tegutseb viis. 

Juba järgmisel nädalal võtavad Paide võimlemiskooli kasvandikud Merlin Klemm ja Krete Kaasik ette tee Taani maailmameistrivõistlustele. Detsembri keskpaigas on Tallinnas jõuluturniir. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles