Eelmisest suvest valmivad Koeru vallas Vahuküla pisikeses lihatööstuses käsitööna veiselihasnäkid. Vinnutatud Vinnukas tahab olla toidumaailma Porsche.
Tellijale
Vahuküla mahelihatootja näitab end teleriekraanil
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SirLoin OÜ tegevjuht Lauri Bobrovski on Järva Teatajale öelnud, et Eestis kasvatatakse küll palju mahelihaveiseid, kuid mahelihaturul valmistooteid napib. «Oleme esimesed, kes tõid välja mahelihast valmistatud vinnutatud toote. Veiseliha on väga hea toiteväärtusega, pigem on asja häda see, et liha ei osata õigesti valmistada,» on ta selgitanud. «Uue toote retseptid on koos, nüüd käib tööprotsessi timmimine. Meie eesmärk ei ole toota massi. Me ei taha müüa toidumaailmas Volkswageneid, tahame müüa Porschet.»