Paide tehas toodab haagiseid Volvo firmale

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide masinatehases arendavad Humuse kaubamärgi tooteid Tallinna tehnikaülikooli mehaanikateaduskonna tootearenduse eriala lõpetanud Henri Saar (vasakult), Kristofer Talviste ja Valter Sard, kelle tööpõld on veel väga lai.
Paide masinatehases arendavad Humuse kaubamärgi tooteid Tallinna tehnikaülikooli mehaanikateaduskonna tootearenduse eriala lõpetanud Henri Saar (vasakult), Kristofer Talviste ja Valter Sard, kelle tööpõld on veel väga lai. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide masinatehases, uue nimega PMT OÜs valmis esimene Humuse kaubamärgi haagis heinarullide veoks koduturule, paari aasta pärast müüdi haagiseid juba Volvo rasketehnikaettevõttele.

Maakonna parima suurettevõtte tiitliga pärjatud osaühing PMT peabki suurimaks õnnestumiseks omatoodete ja arenduste väljatulekut Humuse kaubamärgi all.

Ettevõtte tootearendusjuht Kristofer Talviste sõnas, et edukust näitab kasvõi seegi, et 2011. aastast turule toodud kaubamärgi all arendatud haagiseid kasutab ka Volvo rasketehnikaettevõte. «Volvo firmale toodame Paides üheksatonnise kandevõimega haagiseid,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles