Ettevõtlusnädalal osales üle kuue tuhande inimese

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonna üheksandast ettevõtlusnädalast võttis seda korraldava Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultandi Saima Piisneri andmetel osa inimesi rohkem kui kunagi varem. «Tänavu osales ühel nädalal pakutavatel ettevõtmistel üle 6000 inimese, mida on võrreldes eelmise aastaga 400 inimest rohkem. Julgen väita, et vaatamata inimeste lahkumisele maakonnast on siia jäänud ettevõtlikud inimesed,» täpsustas ta.

Ettevõtlusnädala suurima rahvaarvuga üritus oli arusaadavalt Järvamaa mess, kus osalejaid hinnati viie tuhande ringi. Teistes tegevustes oli huvilisi üle tuhande. «Tõeline inspiratsioonipäev oli ettevõtluspäev, kus oli näha ja tunda maakonna inimeste optimismi ja rõõmsameelsust. See lausa sütitas ja nakatas tegutsema,» lausus Piisner.

Edukaks saab nimetada ka 18 ettevõtte külastusi, millest andsid head tagasisidet nii õpilased, õpetajad kui ka lastevanemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles