Jõutõstemaailma poisike lisab aina kilosid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõutõstja Margus Silbaum sai maailmameistrivõistlustel lamades surumises sirgetele kätele 235 kilogrammi. Avakatsel  225 kilogrammi ebaõnnestus. See läks üles teisel katsel ja kolmas katse tõi rekordiväärilised kümme kilogrammi lisaks.
Jõutõstja Margus Silbaum sai maailmameistrivõistlustel lamades surumises sirgetele kätele 235 kilogrammi. Avakatsel 225 kilogrammi ebaõnnestus. See läks üles teisel katsel ja kolmas katse tõi rekordiväärilised kümme kilogrammi lisaks. Foto: Erakogu

Peetrist pärit jõutõstja, pealinnas asuva spordiklubi Sparta toitumisspetsialist Margus Silbaum (38) püstitas Luksemburgis peetud maailmameistrivõistlustel ridamisi rekordeid. Jõutõmbemedal läks napilt käest.

Maailmameistrivõistlused kulgesid Margus Silbaumil miinimumplaani järgi ja ta oli rahul. «Alguses plaanisin küll medalit, kuid võistluste käigus pidasin olulisemaks, et kogusummas oleks ära tulnud neljas koht. Ettevalmistus oli perfektne,» lausus ta.

Ettevalmistus sisaldas kindlust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles