Messi korraldaja: kultuurikeskus võiks olla ka kaks korda suurem, ikka tuleks rahvast täis

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa mess Paide kultuurikeskuses
Järvamaa mess Paide kultuurikeskuses Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel ja laupäeval Paide kultuurikeskuses aset leidnud Järvamaa messil, mis sellel aastal tähistas 20. toimumiskorda, jagus ostjaid ja müüjaid rõõmustavalt palju. Korraldaja Urmas Jõgi mõlgutab juba ka mõtteid järgmise aasta osas.

Kultuurikeskuses laupäeva õhtul messialal asju pakkinud Jõgi ütles Järva Teatajale rõõmsalt, et juubelinumbrit kandnud üritus läks igati korda. „Messil läks väga hästi, kohe väga hästi! Inimesi käis võimsalt, kaupa tehti vägevalt, müüjad on rahul. Kolmandik firmadest on juba öelnud, et kindla peale tahavad järgmisel aastal tagasi tulla ning on avaldanud juba soovi müügipinna osas,” kõneles Jõgi.

Kauplejaid oli tänavusele messile registreerunud ligi kaheksakümmend, majas sees täitusid müügipinnad kiiresti ning ära ei põlatud ka parklas asuvat pinda. Sellel aastal laieneski meesipind just parkla arvelt. Enamik kauplejaid saabus Paidesse üle Eesti, hinnanguliselt vaid veerand kauplejatest on messile jäänud maakonnast. Kaugemalt tulijad olid Lõuna-Eesti ja Ida-Virumaa ettevõtted ning müüjad. Ja kuigi messilt võis leida mitmeidki ettevõtteid, kes seal kahekümne aasta jooksul esindatud on olnud, oli registreerunute hulgas ka palju uusi firmasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles