Noor poliitik pani Reformierakonna täbarasse seisu

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanemaks saades poseeris Geir Põder ülekäigurajal, mis ühendab vallamaja ja mõisat. Neljapäeva hommikul loodeti, et ta sammub mööda sebrat vallamajast mõisasse vallavolikogu istungile, kuid Põder oli kümme tundi enne istungi algust ameti maha pannud.
Vallavanemaks saades poseeris Geir Põder ülekäigurajal, mis ühendab vallamaja ja mõisat. Neljapäeva hommikul loodeti, et ta sammub mööda sebrat vallamajast mõisasse vallavolikogu istungile, kuid Põder oli kümme tundi enne istungi algust ameti maha pannud. Foto: Dmitri Kotjuh

Geir Põder seisis Koigi vallavolikogu ees 14. mail kui vallavanemakandidaat. Ta tunnistas vallavolinikele, et vallast palju ei tea, kuid viib ennast asjadega kurssi. «Loodan, et Kristjani (eelmine vallavanem Kristjan Kõljalg – toim) kingad mulle väga suured ei ole,» ütles ta toona.

Hetk hiljem toetas kaheksa volinikku üheksast Geir Põtra. Üleeile teda vallavolikogu ees enam polnud, sest loetud minutid enne neljapäeva oli ta saatnud vallasekretärile kirja teatega, et paneb järgmisest päevast ameti maha.

Vallavolinikud ja reformierakondlased olid neljapäeva hommikul hämmingus. Vallavalitsusse Põder ei ilmunud ja telefoni vastu ei võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles