Odavast toorainest valmivad imelised road

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanksemäe Safferi kokad Marek Balder ja Aili Tammleht koostasid lihtsaid retsepte, mille järgi valmistada roogi odavamast toorainest. Taldrikul on isuäratavad tatrakotletid porgandi-kapsa riivsalatiga, mis sobib ka taimetoitlastele.
Tanksemäe Safferi kokad Marek Balder ja Aili Tammleht koostasid lihtsaid retsepte, mille järgi valmistada roogi odavamast toorainest. Taldrikul on isuäratavad tatrakotletid porgandi-kapsa riivsalatiga, mis sobib ka taimetoitlastele. Foto: Dmitri Kotjuh

Novembris jagatakse toimetulekutoetuse saajaile Euroopa Liidu toiduabipakke, kus on nii kuivaineid, konserve kui magusat kraami. Tanksemäe Safferi kokad nuputasid neist põnevamaid retsepte.

Euroopa Liidu toiduabipakist leiab tatart, nisujahu, neljaviljahelbeid, riisi, rosinaid, rapsiõli, suhkrut, sealihakonservi, skumbriat õlis ja räime tomatis, värskekapsa borši lihaga, šokolaadi – kõike kokku 20 kilogrammi jagu ühe inimese kohta.

Eeldame, et perel leidub kodus lisaks kartuleid, porgandeid, sibulaid, hapukoort, mune, soola-pipart. Palusime Tanksemäe Saffer kokkadel Marek Balderil ja Aili Tammlehel nuputada just nendest toiduainetest põnevamaid retsepte, mis pere toidulauda rikastaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles