Vahva vunts onu Valeri jääb alati vuntsikandjaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildistamise tarbeks 2008. aastal valmistatud Paide päästekomando põhiauto Scania (Barbara) taustal poseerides tunneb komandopealik Valeri Ivanov end väga koduselt. Vajadusel võiks kabinetitoolilt kohe rooli istuda.
Pildistamise tarbeks 2008. aastal valmistatud Paide päästekomando põhiauto Scania (Barbara) taustal poseerides tunneb komandopealik Valeri Ivanov end väga koduselt. Vajadusel võiks kabinetitoolilt kohe rooli istuda. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa esimeseks aasta isaks kuulutatud Valeri Ivanov (59), pisematele onu Valeri, jääb alati vuntsikandjaks. Muidu oleks kolmekordse isa ja viiekordse vanaisa nägu nagu kuidagi mõlkis, olgu movember* või mitte.

Kui legendaarne Järvamaa jalgpallitreener Viktor Mets ühe kihlveo tõttu oma vuntsid maha ajas, muutus tema nägu sedavõrd, et isegi tuttavatel oli raske Vikit ära tunda.

Valeri Ivanov sellist imagomuutust ette võtta ei kavatse. Korra nõukogude armee järel proovis ta siledat nägu, oli imelik olla ja sellest aitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles