Noortekeskus unistab veel nurgadiivanist

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Roosna-Alliku noortetuba iga päev kell 12 uksed lahti teeb, täitub ruum kohe ka laste  ja noortega. Keskuse uus juhataja Lizanne Idavainul siis enam lehefotograafile poseerimiseks aega ei jagukski.
Kui Roosna-Alliku noortetuba iga päev kell 12 uksed lahti teeb, täitub ruum kohe ka laste ja noortega. Keskuse uus juhataja Lizanne Idavainul siis enam lehefotograafile poseerimiseks aega ei jagukski. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui enamik koolilapsi saatis sügisvaheaja nädala mööda telerit vaadates või hoopis palmi all puhates, siis Roosna-Alliku lapsed tegid tööd. Päris remonti kohe.

Tulemus on värskelt krohvitud ja värvitud noortekeskus. «Ma olin kohe päris hirmul, mis selle tüdruku ema ütleb, kui ta oma last näeb,» meenutas Roosna-Alliku noortekeskuse juhataja Lizanne Idavain naerdes.

Kümneaastane abiline, kes polnud kunagi krohvimist teinud, võttis noortetoas asja väga tõsiselt ning oli päeva lõpuks kaetud krohviga rohkem kui sein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles