Paide naised võitsid Soomes turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel võistles Paide võrkpalliklubi naiskond edukalt Soomes Orimattilas 20. isadepäeva turniiril. Naiskondi oli väljas kümme.

Sõprussidemed Soome naiskonnaga on kestnud kümme aastat ja selle aja jooksul on Pukkila naiskond väisanud Eestis Paide võrkpalliklubi sügisturniiri neli korda.

Paide võrkpalliklubi juhatuse liige ja treener Piret Reinfeld ütles, et käisid põhjanaabritega mõõtu võtmas teist korda. «Pärast ääretult pikka võistluspäeva tõime koju võidu, mille üle on muidugi kõige suurem heameel,» ütles ta. «Ära ei andnud me ühtegi geimi, aga lihtsalt ei tulnud midagi. Põhjanaabrid on südikad, iga punkt tuli kätte võidelda ja seda magusam oli võit.» Reinfeld märkis, et tegemist oli rahvaturniiriga, kus kõik mängisid omavahel läbi ehk siis tuli väljakul olla 18 geimi, mille pikkus oli 12 punkti. «Seda enam tuli kohe geimi alguses alustada väga hoolikalt, sest eksimiseks ei olnud lihtsalt aega,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles