EAS viib Türi ettevõtte Rootsi messile

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Metre OÜ koduleht

Ettevõtete arendamise sihtasutus (EAS) osaleb koos Eesti ettevõtetega Põhja-Euroopa suurimal allhankemessil ELMIA Subcontractor 2015, mis kestab 10.–13. novembrini Rootsis Jonköpingis. Eesti ettevõtete ühisstendil on esindatud ka Türil tegutsev Metre OÜ. 

Allhankemessil ELMIA Subcontractor on Eesti ettevõtted ühiselt väljas olnud juba aastaid. EASi messide projektijuhi Eero Rauni hinnangul otsivad  Eesti ettevõtted Skandinaavias üha keerulisema ja suurema lisandväärtusega tööd, mistõttu on huvi osalemise vastu suur. „Nii mõnigi ühisstendil osalev ettevõte on aasta-aastalt kasvades arendanud oma allhankeressursi pakkumise kõrval välja ka järjest suuremas mahus ja parema disainiga lõpptooteid. Samas osaleb uusi ettevõtteid, kelle toodete või teenuste maht pole veel suur, kuid kes püüavad leida omale paremat positsiooni,“ selgitas Raun.

ELMIA Subcontractor 2015 Eesti ühisstendil osaleb 10 ettevõtet: A&G AS, BHC AS, DECK Engineering OÜ, M ja P Nurst AS, Metre OÜ, Nuia PMT AS, Paldiski Tsingipada AS, Plastone OÜ, Reimax Electronics OÜ ja Torm Metall OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles