Põllumajanduses ainult ärile mõelda ei saa

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima põllumehe valimisele maakonnast ainsana üles seatud Paistevälja osaühingu juhile Meelis Mändlale (esiplaanil)  annavad pojad kindlust näha põllumajanduses tulevikku ka praegu, eriti teraviljakasvatuses, mille arendus on poeg Mihkli südameasi.
Parima põllumehe valimisele maakonnast ainsana üles seatud Paistevälja osaühingu juhile Meelis Mändlale (esiplaanil) annavad pojad kindlust näha põllumajanduses tulevikku ka praegu, eriti teraviljakasvatuses, mille arendus on poeg Mihkli südameasi. Foto: Dmitri Kotjuh

Maakonnast ainsana parima põllumehe valimisele üles seatud Paistevälja osaühingu juht Meelis Mändla mõistab poegade soovi kasvatada vaid teravilja, kuid ta ei taha, et küladest kaob elu, seetõttu jätkab ta piima tootmist.

Järva-Jaani vallas tegutseva Paistevälja osaühingu juht Meelis Mändla on tänavu üks aasta põllumehe kandidaatidest. Paistevälja osaühingul on 280pealine piimakari, teist sama palju noorloomi ja 1500 hektarit haritavat maad.

Meelis Mändla juhib seda kõike kuuendat aastat ja teist suve koos oma kahe pojaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles