Isadepäeva spordihallis nautisid sajad inimesed

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu

Eile Paide E-Piim spordihallis toimunud isadepäeva üritusel osales korraldajate andmel pooltuhat inimest. Orienteerumismängust võttis osa 70 perekonda.

Eilse ettevõtmise korraldajad tunnevad siirast tänutunnet rõõmsameelsete abiliste eest.  Sihtasutuse Paide Spordi- ja Tervisekeskuse asjaajamise spetsialist Elo Öösalu avaldas arvamust, et Paide linna spordielus on toimumas suur pööre ja spordiklubid soovivad koos vahvaid üritusi ka ellu viia, ühise laua taga arutada ja mõelda, kuidas saaks pakkuda Paide linna ja ka Järvamaa peredele vahvaid tegevusi. "SA Paide Spordi ja Tervisekeskus tänab kõiki koostööpartnereid, abilisi, esinejaid ja osalejaid meeldiva koostöö ja osalemise eest!," vahendas Öösalu.

E-Piim Spordihallis toimunud isadepäeva liikumis- ja tervisepäeva avalöögiks oli HotSpordi tantsutüdrukute etteaste „Sokitants“ Egle Lepp juhendamisel. Sellele järgnes Harald Lepisku motivatsioonikoolitus  "7 õnnelikku harjumust - kuidas luua ja hoida igapäevast elurõõmu?"

Ka esimese Järvamaa aasta isa tiitli andis Järva maavanem Alo Aasma üle just sellel üritusel. Järvamaa aasta isa tiitli üleandmise muutsid pidulikuks ja esinesid Paide Võimlemiskooli õpilased Piret Tuikeni ja Katrin Särkineni juhendamisel.

Keskpäeval algas suur orienteerumisralli, kus oli kokku 13 orienteerumispunkti, kus olid abiks EPR Järvamaa Selts, Paide Linnameeskond, Korvpalliklubi 7, Paide Ujumisklubi, JJ-Street Tantsukool, Maribel Fitness, Paide Vabatahtliku Tuletõrje Selts kahe tegevusega, Jõusaalitreener Ilmar Koppel, PI-SI Mängutuba, Toitumisnõustaja Regina Ubaleht. Väljaspool E-Piim Spordihalli olid orienteerumispunktid politseimajas Politsei – ja Piirivalveametis tegevus „lubatud ja keelatud“, mille oli kokku pannud noorsoopolitseinik Malle Hermanson, Päästeameti majas olid eestvedajaiks ennetusspetsialist Marju Tamsalu ja päästepiirkonna juht Janar Kärner tegevusel „Tulest targem“

Kõikidele lõpetajatele olid välja pandud meened SA Paide Spordi- ja Tervisekeskuse, EPR Järvamaa Selts, Päästeameti Järvamaa Päästepiirkond.

Parima tervisliku isadepäeva koogi valimisel anti välja neli tunnustust: tervislikum-, innovaatilisem-, maitsvaim-, kauneim- ning Publiku lemmik isadepäevakook. Tervislikema isadepäevakoogi valmistas Monika Reinberg, kauneima Kristi Rohtla, maitsvaima Maret Helenurm, innovaaatilisema ja publiku lemmiku Hillar Priks.

Tervisetooteid tutvustasid Ökotreff ja Heaolupesa. Igal pool ja täistunnil loositi välja Oriflame'i tervisetooteid.  

Isadepäeva korraldamist toetasid Eesti Kultuurkapital, Euroopa Sotsiaalfond, Eesti tuleviku heaks ja Tervislike valikuid toetavad meetmed 2013-2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles