Politseini jõudis info eakate kimbutajast viivitusega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Juba eelmisest suvest sõidab Ambla vallas ringi tume universaalkerega auto, mille roolis on tumedapäine naisterahvas. Sõitmisest polegi midagi, kuid kohalikud inimesed kurdavad, et see naine siseneb ilma kutsumata inimeste kodudesse.

Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu ütles, et politseini jõudis info sellisest häirivast tegevusest mõningaste viivitustega. «Politsei poole ei ole keegi pöördunud ja teada andnud, et tal on varastatud raha või muid esemeid,» lisas ta.

Juhul kui sissejuhatavas lõigus kirjeldatud naisterahvas on kusagilt midagi varastanud või välja petnud, tuleks sellest Toomsalu sõnul kindlasti politseile teada anda. «Ka häirivast tegevusest soovitame politseile kohe teada anda, sest see annab võimaluse inimese tegevuse kontrollimiseks, temaga suhtlemiseks ja tähelepanu juhtimiseks, et ta häirib oma pealetükkiva käitumisega teisi inimesi. Kui teadmine jõuab meile viivitusega, siis langeb ära vahetu sekkumise võimalus.» (JT)

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles