Jalgpalliklubi president pälvis Järvamaa teenetemärgi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiko Veskimäe ja Alo Aasma.
Veiko Veskimäe ja Alo Aasma. Foto: Ants Leppoja

Järva maavanem Alo Aasma autasustas Paide linnameeskonna president Veiko Veskimäed Järvamaa teenetemärgiga. Veiko Veskimäe pälvis kõrge tunnustuse Järvamaa jalgpallielu edendamise ning Paide linnameeskonna poolt tekitatud unustamatute jalgpallielamuste eest.

Maavanem Alo Aasma sõnul ei ole Veskimäe teened mõõdetavad ainult linnameeskonna ilusate hooaegadega Eesti jalgpalli tipus, meistriliigas, vaid palju laiemalt. „Linnameeskond iseseisva klubina on juba aastaid teinud tööd ja näinud vaeva selle nimel, et ehitada Järvamaal üles oma võrgustikku ning jalgpallipüramiidi, et ka tänastel mudilastel, kes alles  tasahilju palli toksivad, oleks süsteem ja väljund jõudmaks välja meistriliigasse, tõsi, seda muidugi raske töö ja vaeva ning andekuse kaasabil,“ ütles maavanem.

Maavanem andis Veiko Veskimäele teenetemärgi üle täna.

Järvamaa teenetemärk antakse isikule Järva maakonna arengule oluliselt kaasa aidanud töö ja tegevuse tunnustamiseks või Järva maakonna jaoks olulise saavutuse tunnustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles