Mägede äärmuslikkus muutis suhet

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda kutsus põllumajandusettevõtte juht Teet Kallakmaa elukaaslase Pille Palumaa ekstreemsele mägimatkale pool aastat pärast tutvust. Koos on nad tundud hirmu ja kahetisi tundeidki, kuid on valmis minema vastu uuele katsumusele – mida ekstreemsemale, seda parem.
Esimest korda kutsus põllumajandusettevõtte juht Teet Kallakmaa elukaaslase Pille Palumaa ekstreemsele mägimatkale pool aastat pärast tutvust. Koos on nad tundud hirmu ja kahetisi tundeidki, kuid on valmis minema vastu uuele katsumusele – mida ekstreemsemale, seda parem. Foto: Erakogu

Seitsmendat aastat koos elav paar koges Mehhiko nelja kõrgema mäe tippu vallutades nii hirmu, kahetisi tundeid teineteise vastu kui ka kohalike giidide kummalist rahu keeruliseks muutuvates oludes.

Järva-Jaanis põllumajandusettevõtet Metstaguse Agro juhtiv Teet Kallakmaa ja samas ettevõttes loomakasvatusjuhina töötav elukaaslane Pille Palumaa tulid nädalapäevad tagasi Mehhikost nelja kõrgeima vulkaani vallutusretkelt.

«Kui ma ei elaks hetkes ja oleks rohkem ette pabistav tüüp, siis ma Teeduga reisidele ei läheks, sest ega need ekstreemsused mägedes ole alati meeldivad,» ütles Pille.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles