Tegusad noored ootavad tunnustamist

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteühingu 4H noored. Pilt on illustratiivne.
Noorteühingu 4H noored. Pilt on illustratiivne. Foto: Erakogu

Järvamaa noorsootöö 2015. aasta tunnustuskonkurss „Aasta tähed“ ootab kandidaate. Esmakordselt on maakonna noorsootöö parimate valimine usaldatud noortele, konkurssi korraldab ja valib parimad Järvamaa noortekogu, nõu ja jõuga on abis Järva maavalitsus.

Tunnustuskonkursil „Aasta tähed“ on seekord viis kategooriat: aasta noor tegija, aasta tegu, aasta noorte sõber, aasta noorte pidur ja aasta noortesõbralik omavalitsus. Esimese nelja kategooria parimad saavad tunnustuseks tänukirja ja karika, noortesõbralikuma omavalitsuse auhinnaks on rändkarikas.

Kandidaate konkursil osalemiseks võivad esitada kõik, sealhulgas lapsevanemad, noored ise ja kõikvõimalikud asutused ja organisatsioonid.

Järva Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Kersti Viilup selgitas: „Tänavune konkurss on väga eriline- kui varem on hindamiskomisjoni kuulunud vaid üks noor, siis seekord just noored hindavadki kandidaate. Märgake inimesi ja asutusi enda ümber, kes teevad oma tööd südamega ja kelle ettevõtmiste läbi on noorte elu muutunud huvitavamaks või kes oma hea eeskujuga sütitavad tänaseid noori suurtele tegudele.“

Järvamaa Noortekogu juhatuse esimees Riin Luksi sõnul on noored väga rahul, et tunnustamise on usaldatud noorte kätesse: „On tähelepanuväärne, et Järvamaa Noortekogul täitub 21. novembril juba kümnes tegutsemisaasta ning „Aasta tähed“ on hea võimalus tähistada ka Järvamaa Noortekogu juubelit. Mis võiks olla parim sünnipäevakink, kui see, et noortele on usaldatud nii vastutusrikas ülesanne?“

Ettepanekuid tunnustamiseks võib esitada kuni 23. novembrini riin@paideank.ee , kandidaatide esitamise vormid on kättesaadavad Järva maavalitsuse koduleheküljel ja Järvamaa noortekogu Facebooki lehel. Konkursi parimaid tunnustatakse tunnustuskonkursi ja noortekogu 10. sünnipäeva tänuüritusel detsembri alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles