Riik aitab maaperede elutingimusi parandada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Alliku vallas elavad Poli Bobrovski ja Margit Sosnitski on väsinud kanistritega vee majja tassimisest, varsti saavad nad riigi toetusega just selle koha peale uue kaevu ehitada.
Roosna-Alliku vallas elavad Poli Bobrovski ja Margit Sosnitski on väsinud kanistritega vee majja tassimisest, varsti saavad nad riigi toetusega just selle koha peale uue kaevu ehitada. Foto: Dmitri Kotjuh

Maapiirkondades elavad pered saavad riigi raha abil parandada oma elutingimusi, seda võimalust kasutasid ka Järvamaa pered, kes ehitasid kodudesse üle 60 uue vee- ja kanalisatsioonisüsteemi.

Toetust taotles ka Roosna-Alliku vallas Valasti külas elav Poli Bobrovski, kes on oma elukaaslasega juba ammu maja juurde uut kaevu oodanud. «Omaosalus on makstud, meie poolt on paberid korda aetud, aga keskkonnaametil on projekt veel kinnitamata. Lubasid sel nädalal läbi tulla ja veeproovid võtta, et siis projekt kinnitada,» selgitas ta.

Vesi majas paneb elu liikuma

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles