Mõisakool pöörab digituure peale

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Allikul eelmisel nädalal toimunud projektipäeval tegemist jagus:  lahendamist vajanud ülesanne viis osalejad tahvelarvutitega ka mõisaparki.
Roosna-Allikul eelmisel nädalal toimunud projektipäeval tegemist jagus: lahendamist vajanud ülesanne viis osalejad tahvelarvutitega ka mõisaparki. Foto: Erakogu

Aprillist alates on Roosna-Alliku põhikoolis õppetööle pöördeid peale keeratud. Mitte et tunniplaan oleks põhjalikult muutunud või nädalas kontrolltööde hulk suurenenud. Roosna-Allikul käib digipööre.

Kevadel valiti üle Eesti välja tosin kooli, mis osalevad Samsung Electronics Balticsi ja Tallinna ülikooli algatatud kooliuuendusprogrammis. Katsekoolide nimekirja pääsejaid oli Järvamaalt kaks: Roosna-Alliku kõrval ka Väätsa põhikool.

Roosna-Alliku kooli direktor Daina Pärt sõnas, et 12 õpetajast 11 on nüüd koolituste käigus saanud tahvli, kriidi ja õpikute-raamatute kõrval sinasõbraks tahvelarvutiga. «Nad on omandanud uusi oskusi ning neil on valmisolek panna digiseadmed enda kasuks tööle,» lausus Pärt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles