Turbatootja näeb pingereas vaid huumorit

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turbatootmisettevõtte Prelvex ASi Prääma pakketsehhis käis eile turbakottide laadimine veokile.
Turbatootmisettevõtte Prelvex ASi Prääma pakketsehhis käis eile turbakottide laadimine veokile. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Majanduslehes Äripäev avaldatud Järvamaa edukaimate ettevõtete pingerea esimese Prelvex ASi käive oli möödunud aastal 3,5 miljonit ja kasum ligi pool miljonit eurot, ettevõtte juhile Tarmo Thomsonile tekitab esilekerkimine pigem küsitavusi.

Prelvex ASi juhatuse liige Tarmo Thomson imestab, et sama väljaande eelmise aasta pingereas leidis ta ettevõtte alles 68. kohalt, aga tänavu esimeselt, kuigi ärilises mõttes mingit äkilist hüpet olnud ei ole. «Kindlasti polnud eelmine aasta meie parim, kõigest finantsmajanduslikus mõistes hea. Ka töötajate arv on meil aastaid stabiilne, suviti anname tööd kuni 120 inimesele, üle talve on palgal  70-80 inimest,» selgitab ta. «Olen endiselt seda meelt, et ettevõtete pingeritta seadmine on justkui mingit sorti mäng.»

Turbatootmisettevõtte Prelvex AS juhina leiab Thomson selleski Järvama ettevõtete paremusjärjetuses arvandmeid võrreldes neist kindlalt edukamaid, näitena tõi ta Pogi OÜ ning Peetri Põld ja Piim AS arvandmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles