Maailmanäitus jättis superstaarid varju

Birgit Itse
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EXPO oma mastaapsuse ja põnevate väljapanekutega andis Maria Reinlole (ülemisel pildil keskel) kontserdist suuremagi elamuse.
EXPO oma mastaapsuse ja põnevate väljapanekutega andis Maria Reinlole (ülemisel pildil keskel) kontserdist suuremagi elamuse. Foto: Erakogu

Järvamaalt pärit Maria Reinlo (22) veetis viis päeva Itaalias Milanos. Lisaks EXPO maailmanäitusele käis ta MTV nädala ajal kontserdil, kus teiste hulgas astusid lavale Duran Duran ja Ellie Goulding.

Suurbritannia naisartist Ellie Goulding on tuttav kindlasti neile, kes on vaadanud kinos filmi «50 halli varjundit», sest just Gouldingu esituses kõlab filmi tunnuslaul «Love Me Like You Do».

Gouldingu nimi tekitas huvi ka Maria Reinlos, kes koos sõbrannaga nägi Milano bussiootekodadel trükireklaame ja tänavale joonistatud värvilisi tähti, mis teatasid, et käimas on MTV muusikanädal. «Otsisin, kas on ka mõni üritus, kuhu võiksime minna,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles