Ärimees istub 20 aastat vana laua taga

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonda kauplusi ehitanud ja neid uuendava Järva tarbijate ühistu juhi Tõnu Uibopuu kabinetis annavad tooni 20 aasta tagused esemed, tihemini vahetuvad vaid arvuti ja nõupidamislaual kommid.

Järva Tarbijate Ühistu juhatuse liikme Tõnu Uibopuu kabinetis haarab pilku töölaua kord ja sellel seisev poolik veepudel koos firma logoga klaasiga. «Täna tabasite mind tõesti laua tagant. Teil vedas, kuna viibin siin vähem kui poole oma tööajast. Et olla kursis kaubandusturuga on vaja külastada lisaks oma kauplustele ka konkurente ja kuna olen tegev mitmes nõukogus ETK süsteemis, siis pean jagama oma aega ka selleks.

Oma kaubandusettevõtetes hindab Uibopuu tänapäevaga kaasas käimist ja kaubavaliku rikkalikkust, aga kontoris nähtava tumedast väärikast puidust mööbli vahetas ta uue vastu välja ametisse astudes. «Ehk siis kevadel saab sellest 20 aastat.  Kuid milleks välja vahetada, kui nad on ilusad?» imestab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles