Võrkpallurid naudivad viimast vaba nädalavahetust

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallurid (vasakult): Ilmar Mõttus, Siim Põlluäär, Keiro Vantsi, Virko Vantsi, Reimo Kuri, Margus Piik, Veiko Tihemets, Alo Lengert, Urmas Piik, Romet Priimägi(peidus), Kristjan Õuekallas.
Võrkpallurid (vasakult): Ilmar Mõttus, Siim Põlluäär, Keiro Vantsi, Virko Vantsi, Reimo Kuri, Margus Piik, Veiko Tihemets, Alo Lengert, Urmas Piik, Romet Priimägi(peidus), Kristjan Õuekallas. Foto: Gertrud Alatare

Järvamaa võrkpalluritel algavad järgmisest nädalavahetusest töised päevad, viimaseid vabu päevi nauditakse üksteisega suhtlemata.

Teist aastat Schenker liiga Eesti meistrivõistlustel mängimist alustava Järvamaa võrkpalliklubi peatreener Villi Vantsi sõnas, et sel nädalavahetusel ta ühtegi võrkpallurit näha ei taha. „Viimane vaba nädalavahetus üle pika aja, anname siis üksteisele ka paar päeva puhkust,“ lausus ta.

Uut nädalat alustab meeskond jõusaali treeninguga ja palliharjutustega, et olla hästi valmis Eesti meistrivõistluste esimeseks mänguks 31. oktoobril Paides E-Piima spordihallis. Vantsi sõnutsi on neile kohe vastaseks tulemas paras pähkel. „Midagi kerget ju eelmise aasta võitjalt Pärnu võrkpalliklubilt oodata ei saa, kel veel mõne päeva pärast ees ootamas Eurosarja mäng,“ sõnas ta. „Kuid pealtvaatajatel saab kindlasti põnev olema, sest niisama me ühtegi punkti loovutama ei lähe,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles