Paide linnameeskond naaseb Viljandist võiduga

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnameeskonna jalgpalluri Vjatseslav Zahovaiko väravad olid kui kirstunaelad Viljandi Tuleviku meeskonnale. Kogu mäng 3:2 Paidele, kes kindlustas sellega veelgi meistriliigasse jäämist.

Zahovaiko üks, Zahovaiko kaks, Zahovaiko kolm - selliste nimedega kirstunaelad löödi koduplatsil Viljandi Tulevikule külge, kirjutas Soccernet.com

Teist mängu järjest kübaratriki kirja saanud Paide linnameeskonna 33-aastane Zahovaiko tegi oma hävitustöö ära juba esimese poolajaga - väravaid nii pea kui jalaga ning igale maitsele.

Paide kolm punkti tegid asju selgemaks ka Premium liiga tabeli tihedas tagumises otsas. Paide linnameeskond tõusis 27 punktiga seitsmendale kohale.

Järgmisena kohtub Paide linnameeskond 31. oktoobril Pärnus sealse linnameeskonnaga, kes asub liigatabelis paidelastest vaid koha võrra madalamal. Viimases selle hooaja liiga mängus võõrustakse 7. novembril Paides Premium liigas praegu liidrikohta hoidvat Tallinna FC Florat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles