Õnnitlejate vähesus üllatas sünnipäevalisi

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Türi kultuurikeskuses toimunud valla 10. sünnipäeva publiku moodustasid peamiselt ealt väärikad inimesed, kellele tundus imelikuna, et õnnitlejaid oli sedavõrd vähe.

Türi valla 10. sünnipäevaaktusele linna kultuurikeskuses kogunes pea saali jagu inimesi, neist enamus ealt väärikad. Mitmed osalejad teadsid öelda, et valla kui oma kodukoha sünnipäev hakkabki kõnetama alles väärikamasse ikka jõudnud inimesi ja nii ei soovitanud nad nähtu üle kuidagi imestada.

Kui siis ainult selle üle, et õnnitlejaid võinuks küll rohkem olla. See, et isegi maavalitsuse esindajat polnud üht suurimat valda sünnipäeva puhul meeles pidamas, hämmastas õige mitmeid. Nii imestati juba vähem, et polnud naaberomavalitsuste Paide ja Väätsa esindajaid. „Ju oleme nii selles nutimaailmas ja internetiteel saadetud õnnitlust peetaksegi piisavaks,” arutlesid kolm vanemaealist daami omavahel. Veel kostus daamide suust, et aukodanikuks valitud Teet Hanschmidt kõneles aga oma tuntud headuses ja oskas kenasti talle osutatud au jagada kogu Türi valla rahvaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles