Tulevikutalendiks pürgib 14 noort järvakat

Kuido Saarpuu
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikutalent 2014
Tulevikutalent 2014 Foto: Maxima Eesti

Tänavu viiendat korda toimuvale andekatele noortele suunatud stipendiumikonkursile Tulevikutalent 2015 laekus enam kui kolmsada avaldust. Tulevikutalendiks soovib saada ka 14 Järvamaa noort. 

Konkurssi korraldava Maxima Eesti turundusdirektori Ty Lehtmäe sõnul osutusid sarnaselt varasematele aastatele menukaimaks sporditalendi ning kultuuritalendi kategooriad. “Sportlikel noortel on küllaltki lihtne oma saavutusi esitleda – konkursil hinnatakse muuhulgas näiteks tulemusi erinevatelt võistlustelt. Nagu varasematel aastatel oli vähim avaldusi humanitaartalendi tiitlile, kus oma saavutuste näitamine on pisut keerulisem,” rääkis ta.

Kuigi 2014. aastal ühtki Järvamaa noort stipendiaatide hulka ei jõudnud, on varasemalt tulevikutalendi tiitli saanud kolm järvamaalast. “Võitjate seas on ühiskondliku tegevusega silma paistnud Caroly Rootsma, kes pälvis teise koha esimesel Tulevikutalendi toimumisaastal. Kaunite kunstide valdkonnas tunnustasime 2011. aastal Järvamaalt pärit viiuldajat Leevi Nielsonit ning 2013. aastal tuli humanitaarvaldkonnas esikohale Ingo Reiljan,” kirjeldas Lehtmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles