Töötukassa: pensionärid, tulge tööle

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi ujula koristaja Mare Nõmmiste on oma tööga rahul. Koristajaamet konti ei murra, töökoht on kodulähedane ja vähetähtis pole ka pensionile saadav lisa.
Türi ujula koristaja Mare Nõmmiste on oma tööga rahul. Koristajaamet konti ei murra, töökoht on kodulähedane ja vähetähtis pole ka pensionile saadav lisa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi ujulas tööl käiv Mare Nõmmiste rõõmustab nii pensionilisa kui ka kodulähedase koha üle. Et töökäsi vajavaid ettevõtteid on maakonnas palju, ootab töötukassa endast teada andma pensionäre, kes on  valmis töötama kasvõi mõne tunni päevas.

Türi ujulas teist hooaega koristaja Mare Nõmmiste oli aastaid saeveskis pakkija, sealt jäi ta ka pensionile. Kui tõmbetuule käes pakkida Nõmmiste enam ei tahaks, isegi mitte mõne tunni päevas, siis graafiku järgi koristajaks kodulähedasse Türi ujulasse käia meeldib talle küll. «Töö konti ei murra, saab suhelda teistega ja väga tähtis on ka väikesele pensionile saadav lisa,» sõnas ta.

Töötaja vanus pole oluline

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles