Aasta isa konkursile tasub esitada viimaseid pakkumisi

Kuido Saarpuu
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: .

Naiskodukaitse Järva ringkond, Kaitseliidu Järva Malev ja Järva Maavalitsus on esmakordselt välja kuulutanud konkursi „Järvamaa aasta isa“. Kandidaate saab esitada 18. oktoobrini. Taotlused, märgusõnaga „Aasta isa“, saata e-posti aadressile info@jarva.maavalitsus.ee või paberkandjal aadressil: Rüütli 25, 72713 Paide.

Taotluses tuleks märkida ära kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht, laste arv ja vanus ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus. Lisada ka taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed.

Naiskodukaitse Järva ringkonna esinaine Kirsika Ilmjärv julgustas kõiki inimesi aasta isa kandidaate välja pakkuma. «Aasta ema konkurss on meile näidanud, et järvakad ärkavad üles tihti viimasel hetkel ja siis pakutakse välja ikka tõeliselt häid kandidaate,» selgitas ta. «Isa konkurss on veel nõnda uus asi. Eks näis, kuidas läheb, kuid oodatud on kõik kandidaadid.»

Järvamaa aasta isa tiitel antakse üle isadepäeval. „Tunnustuse ja lugupidamisega käib kaasas ka talisman mis ka aastakümnete pärast laureaadile loodetavasti naerumuige näole toob ning meenutab tema ja tema tegude olulisust oma perekonna ja Järvamaa jaoks,“ lisas maavanem Alo Aasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles