Tuhatkond eurot lahutab abipolitseinikke ATVst

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järva maavanema Alo Aasma korraldusega otsustati kogukondliku turvalisuse väikeprojektide tänavusest programmist toetada kuut projekti. Suurima toetuse, 4000 eurot, sai Eesti abipolitseinike kogu ATV soetamiseks Paide rühma abipolitseinikele.

Paide rühma rühmavanem Margus Nurmik ütles, et lõppsummast lahutab neid veel 1030 eurot. ATV kogumaksumus on 7030 eurot. «2000 euroga kaasrahastab projekti Paide linnavalitsus,» lausus ta. «Viimase summa puhul loodame omavalitsuste liidule, sest ATVga hakkavad patrullima kogu maakonna abipolitseinikud. Taotlus on saadetud.»

ATVd on abipolitseinikel tarvis just avalike ürituste turvamiseks, olgu need spordivõistlused, välipeod ning linnade-valdade jaanipäevade tähistamised. «Politsei ressursid on piiratud ja ega politseiautoga päris rahva juures ka sõida. ATV annaks võimaluse panna välja eraldi patrull,» selgitas Nurmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles