Sügisene vabaõhuetendus «Lõikuspidu» meenutab kolhoosiaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalavahetusel mängivad harrastusnäitlejad Sääskülas vana sigala lähedal põhuhoidlas ette teatritüki «Lõikuspidu», mis on komöödia tõestisündinud lugude põhjal väljamõeldud tegelastega.
Sel nädalavahetusel mängivad harrastusnäitlejad Sääskülas vana sigala lähedal põhuhoidlas ette teatritüki «Lõikuspidu», mis on komöödia tõestisündinud lugude põhjal väljamõeldud tegelastega. Foto: Dmitri Kotjuh

Nädalavahetusel näeb Ambla vallas Sääsküla vanas põhuhoidlas rambivalgust omamoodi teatritükk – tõeline kolhoosiaegne «Lõikuspidu», mida etendavad kohalikud harrastusnäitlejad ja mille on kokku kirjutanud sama küla mees Arlet Palmiste.

Nädal tagasi sortisid ja proovisid Jalgsema külateatri, Alburahva Teatri ja näiteringi Anne harrastusnäitlejad Sääsküla põhuhoidlas hoolega kokku otsitud nõukogudeaegseid rõivaid. «Kuule, sul on veel hinnasiltki siin küljes!» ütleb Palmiste naisnäitleja uhket kuube kiskudes.

Naerda saab tublisti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles