Kümnes aastapäev kestab kuu aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi vald tähistab oktoobris kümnendat aastapäeva iga päev mõne üritusega kuni kuu lõpuni, ainuüksi tantsida saab seitsmel õhtul, rääkimata ohtratest näitustest ja kontsertidest.

Türi valla kultuuri ja avalike suhete spetsialist Katrin Soomets sõnas, et kui varem seostasid valla pidupäevaga tegevusi agaramalt lasteasutused, siis kümnes aastapäev on tegutsema ärgitanud palju rohkem inimesi. «Tänavu on valla auks ettevõtmisi korraldamas mitu küla ja ettevõtetki. Neid kogunes kohe nii palju, et oli mõistlikum jaotada need kogu oktoobri peale,» selgitas ta.

Aastapäeva tähistamine algas juba 2. oktoobril näitusega Türi kultuurikeskuse galeriis ning lõpeb 31. oktoobril piduõhtutega Taikse ja Oisu rahvamajas. Vahepeale mahub üle 40 tegevuse, kus ainuüksi tantsima saab minna seitsmel õhtul nii Türile, Oisu kui ka Taiksesse. Soometsa teada pole nii tihedalt ühe kuu jooksul vallas küll tantsuõhtuid korraldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles